top of page

Vi hyr ut 

Vi hyr ut hela gården till dig!

Välkommen till Remjeng Retreat, vi hyr våran fantatiska lant ställe till dig. Vill du anordna bröllop? möhippa ? eller kanske en kickoff med dina kollegor? Varför inte fira din födelsedag eller andra markeringar hos oss, så ta kontakt. 

Bröllop

Vi hyr ut och du skapar din drömmiga lantliga bröllop hos oss. Vi har plats upp till 50personer. Vi finns här för dig som vill ha någonting mindre och intimt. Hela gården disponeras och det inkluderar Glamping området och huvudhuset. Skapa din magiska dag hos oss.

bröllop tillbehör

Möhippa eller andra markeringar

Ha en helg med gott folk och njut av naturen och vad vi har att erbjuda, eller fira en viktigt dag i en omgivelse som är givandet för själen. Du har möjlighet att hyra hela gården eller bara glamping området, glampingen erbjuder också, spa & relaxation avdelning. Orangeriet har ett långbord ni kan sitta hela kvällen och ha det festligt. Njut av den härliga trädgården som ni disponerar när ni bokar glampingen.

bröllop tillbehör

Kickoffs 

Ha ditt event hos oss ute på landet, ett fint sätt att ha team building och samla folk och bygga relationer. Frisk luft, natur och harmoni med lantliga omgivelser. Vi tar emot mindre & större grupper på max 18 personer. Du kan boka hela gården eller bara glamping området.

bröllop tillbehör
bottom of page