top of page
PhotoRoom_20230909_203428.JPG

Vi håller space för dig 

Boka din wellness retreat hos oss!

Boka din egna wellnesS retreat ?

Vill du boka din alldeles egna wellness retreat?  En plats där du kan förverkliga din drömretreat. Med hela 10 000 kvadratmeter grönskande områden som omger gården, erbjuder vi den perfekta miljön för din reträtt. Du får exklusiv tillgång till hela vår anläggning, inklusive vårt bekväma glampingområde. Med boendealternativ som huvudhuset, lillstugan och glampingtälten kan vi ta emot upp till 22 personer.

Lugnet som Remjen Retreat erbjuder är ren balsam för själen och utgör den idealiska platsen för att arrangera wellness retreats som har en positiv inverkan på människor. I huvudhuset har vi ett bibliotek som kan fungera som din wellnessklass och matsal i ett. Vårt andra allrum är avsett för avslappning och meditation, och kan användas för olika sessioner.

Vår glampingområde är inte bara en plats för boende utan också en fantastisk utomhusplats för aktiviteter som yoga och liknande. Använd vårt utomhuskök och orangeriet för dina workshops, eller varför inte njuta av frukost eller middag där?

Vi hyr ut platsen, och du har friheten att skapa ditt eget retreat och aktiviteter. Du kan också arrangera matlagning på egen hand eller med din grupp. Hos oss på Remjeng Retreat kan du skapa den retreat som du drömt om.

I huvudhuset finns tre sovrum. Lillstugan erbjuder ett sovrum, en bäddsoffa och ett loft. I glampingområdet, inklusive Okavango och Bell-tältet, finns två sovrum samt en gemensam sovsal i Bell-tältet."

MINDFULLNESS & WELLNESS LÄRARE

Är du en passionerad yogalärare, en inspirerande meditationsinstruktör eller har du en stark inriktning mot wellness och mindfulness? Då är du varmt välkommen att hitta din plats hos oss på Remjeng Retreat!

Vi stoltserar med våra 10 000 kvadratmeter av vidsträckta grönområden som bjuder in till en mängd olika aktiviteter, inklusive yoga och meditation. 

Välkommen till en plats där du kan fördjupa din praxis och skapa meningsfulla ögonblick i en omsorgsfullt designad naturlig oas.

yoga retreat
Smoothieingredienser

DETOX & ANDRA RETREATS

Hos Remjeng Retreat är vi redo att välkomna alla typer av retreats, vare sig det handlar om detox, inre balans eller andra inspirerande retreats som syftar till att boosta välmåendet för både kropp och själ. 

Vi brinner för att vara en del av din resa mot ett hälsosammare liv och öppnar stolt vårt hem för samarbete med dig.

 

Tillsammans kan vi skapa en fantastisk plats för meningsfulla och positiva förändringar i en inspirerande miljö."

healing Stones

KURSER/WORKSHOPS

Hos oss på gården har du möjligheten att skapa  förutsättningar för kurser och workshops. Oavsett om det är en författarkurs, målningskurs, managementutbildning eller andra kreativa workshop-idéer du har, så har vi den perfekta platsen för dig.

Du har visionen för kursen, och vi har den inspirerande miljön och bekvämligheterna som krävs för att göra den till verklighet. Vårt omfattande utomhusområde kan användas som bas för olika aktiviteter, och vårt orangeri erbjuder en enkel och intim plats för workshops som är kopplade till vår vackra trädgård.

Vidare har vårt huvudhus två rymliga allrum som kan anpassas för kurser, workshops eller andra aktiviteter. Vi är här för att hjälpa dig skapa minnesvärda och givande evenemang."

Asian women making handmade soap
Skriver
bottom of page